Zorgbedrijf Harelbeke

Zorgbedrijf Harelbeke is een autonome organisatie die het aanbod inzake ouderen- en thuiszorg bundelt in een nieuwe structuur om op die manier een sterke openbare dienstverlening te blijven garanderen. Het zorgbedrijf wilde zich zo lostrekken van het gewone OCMW.

Design

Logo & huisstijl

We creëerden een nieuw logo en passende huisstijl. Een goed ontwerp zorgt voor een professionele uitstraling, herkenning én onderscheid je van concurrenten.

Webdesign

Bij Bullet Point geloven we stellig dat webdesign een belangrijk speerpunt is om contacten te creëren en te onderhouden via je website. Daarom ontwikkelden we een gebruiksvriendelijke nieuwe website die volledig in lijn is met hun huisstijl, actiegenererend is en met een mobile responsive design.

Druk - en printwerk

Visitekaartjes, briefpapier, brochures, advertenties, affiches, flyers, folders… Of het nu gaat om huisstijlgerelateerd drukwerk of campagnematige print media, wij bedenken én ontwerpen het allemaal even graag.

Content

Eén boodschap vertalen we op verschillende manieren voor meerdere kanalen. Zowel online als offline. Zowel lang als kort. Redactioneel en commercieel. Krachtig of zeemzoet. SEO-vriendelijk.

Bezoek de website: www.zbharelbeke.be