5
jaar
stootkracht

Door een uitgebreid aanbod van verschillende merken en producten, had Charcoal Cooking nood aan een coherent, maar onderscheiden, communicatieplan en –middelen. Daar hebben we bij Bullet Point voor gezorgd.

Lees meer

Voor Zorgbedrijf Harelbeke creëerden we een nieuw logo & nieuwe huisstijl. Daarnaast ontwikkelden we een gebruiksvriendelijke nieuwe website die volledig in lijn is met hun huisstijl, actiegenererend is en daarbovenop een mobile responsive design heeft.

Lees meer

Creativiteit en innovatie. Dat staat centraal bij R&D Foodrevolution. Die waarden doortrekken was ons doel bij het ontwerpen van hun nieuwe huisstijl en website. Ook hun productfolders en verpakkingen werden door Bullet Point uitgewerkt. Het resultaat is om van te smullen, vind je ook niet?

Lees meer

Een huisstijl die het imago en de kernwaarden van je onderneming uitstraalt. Een website die je bezoekers omverblaast met krachtige cases, boeiende blogberichten en sprekende beelden en video's. Dat wil iedereen toch? Ontdek hoe we bij Bullet Point net dat verwezenlijkten voor Decat.

Lees meer

De maandelijkse folders van De Keukenbouwer kregen door Bullet Point een volledige make-over, wat je waarschijnlijk wel al was opgevallen toen je ze uit de bus haalde. Maar heb je ook al de nieuwe huisstijl gezien? Hun beursstanden of nieuwe gevel? Ontdek het hier allemaal.

Lees meer

Sleeplife werd voorzien van een nieuwe passende huisstijl en we staan in voor het onderhoud en updaten van de website, ook op vlak van SEO. Daarnaast verzorgen we de totale communicatie van Sleeplife: social media, direct mailings, SEA, advertorials... noem maar op.

Lees meer

De nieuwe huisstijl al opgemerkt van restaurant De Jonkman? Doorgetrokken in briefhoofden, visitekaartjes, groetenkaartjes en meer. Ook de website werd in een nieuw jasje gestoken: een nieuwe homepage en vol met heerlijke foto's. Zeker 2 sterren waard, vind je ook niet?

Lees meer

Voor Didess creëerden we onder andere briefhoofden en naamkaartjes volledig in lijn met hun nieuwe, passende huisstijl. Van hun kersverse cataloog krijg je gewoon het water in mond. Meer dan de moeite waard om even te bekijken!

Lees meer

Wil je graag met je bedrijf deelnemen aan een beurs? Dan weet je ongetwijfeld dat feilloze beurscommunicatie heel erg belangrijk is. Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Neem maar een kijkje naar onze ontwerpen van beursstanden voor Mosmonter.

Lees meer