R&D: Culinary Innovator of the year

Tijdens een prestigieus gala-event op 9 mei 2016 werden dé Culinary Innovators of the Year verkozen. Per innovatieve categorie werd telkens een laureaat gekozen. Die categorieën gingen van vernieuwende ingrediënten, gerechten, dranken en bereidingen over speciale omkaderingen en concepten tot de technologisch meest vooruitstrevende producten en ideeën. Uit alle laureaten koos de jury uiteindelijk dé grote winnaar. We are proud to announce ...

R&D FOOD REVOLUTION: CULINARY INNOVATOR OF THE YEAR!

We zijn ongelofelijk trots op onze klant. Deze toppers verdienen deze award meer dan wie ook.

Waarom? Daarom!

Ons onophoudelijk streven naar perfectie en onze revolutionaire visie op de toekomst garanderen een onnavolgbare kwaliteit. Wij willen gastronomie opnieuw op de kaart zetten. Voeding is kunst, zegt men soms. Maar voor ons is voeding meer dan dat. Het is pure magie. (Albert Adrià)

Er is veel moed en doorzettingsvermogen nodig om van een idee een product of concept te maken. Pionierswerk is een werk van lange adem, een proces van vallen en opstaan. Bovendien is een product in de markt zetten vaak even moeilijk als – soms zelfs moeilijker dan – de ontwikkeling ervan. Het is namelijk een grote uitdaging om de klant te overtuigen van een product dat compleet nieuw is voor hem. (Dirk Peeters)

Om te innoveren, moet je werken vanuit passie en niet vanuit angst. Ja, innovatie is moeilijk. En ja, er zijn veel mensen die zeggen dat het onmogelijk is. Toch moet jij diegene zijn die ervoor gaat. Doe jouw ding en omring je met mensen die jouw visie delen. Dat is een goed begin. (Rudi Van Beylen)

Wie wil innoveren, kijkt niet achterom. Innovatie betekent telkens opnieuw beginnen. Van een leeg blad vertrekken. Met als doel het heden te herzien en de toekomst te creëren. (Albert Adrià)