5
jaar
stootkracht

KMO-portefeuille

Als erkend en geregistreerd dienstverlener voor kmo-portefeuille, onderdeel van het Vlaams Agentschap Ondernemen en Innoveren, kan je bij Bullet Point terecht voor strategisch advies.

Bulldots is erkend en geregistreerd dienstverlener voor de kmo-portefeuille, onderdeel van het Vlaams Agentschap Ondernemen en Innoveren. Dat betekent dat je financiële steun geniet als je bij ons webbureau komt aankloppen voor strategisch advies.

Als middelgrote onderneming doe je tot 30% voordeel (steunplafond: € 15.000). Als kleine onderneming krijg je zelfs subsidies die tot 40% van de totaalprijs van het volledige advies bedragen (steunplafond: € 10.000).

Vertrouw erop dat ons advies voor je website of webshop voldoet aan de voorschriften van de Vlaamse Overheid. Alle adviezen zijn op maat van je onderneming en maken geen deel uit van standaardprocedures. Bij de formulering van die adviezen vertrekken we altijd van de probleemstelling. We analyseren de huidige communicatie en stellen aan de hand van gedegen communicatieadvies voor hoe het beter kan.

VOOR WELKE DIENSTEN KAN JIJ SUBSIDIES VRAGEN?

We geven graag enkele voorbeelden van diensten waarvoor je subsidies kan vragen:

  • Onlinemarketing - strategie uitwerken die vertrekt vanuit een specifiek probleem. Bijvoorbeeld: hoe kunnen we online meer leads genereren? Hoe kan ik online mijn verkoop doen stijgen?
  • Jouw bedrijf, merk of product een imago (corporate - of brand identity) geven via je website of webshop
  • Advies voor de ontwikkeling van je website of webshop: structuur, functionaliteiten, type content ...

KOM JIJ IN AANMERKING VOOR FINANCIËLE STEUN VOOR KMO'S?

Raadpleeg de website van de Vlaamse Overheid.
Of contacteer David Babylon via david@bulldots.be of 0468 146 166.

TAKE THE BULL BY THE HORNS & CONTACTEER ONS